Dagens speltips | Tingsryd mot Timrå | Hockeyallsvenskan
Speltips

Tingsryd mot Timrå

Ishockey, Hockeyallsvenskan
Spelmarknad:
Tingsryd - Timrå
Tips:
X
Odds:
4.20
Spelstopp:
14 November 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Timrå åker till de småländska skogarna för att ta sig an Tingsryd. Det här borde bli en jämn match och jag gillar de 4.20 gånger pengarna vi får på krysset av nordicbet.com.

Nordicbet är Sveriges bästa spelbolag när det kommer till hockey. De är huvudsponsor till SHL och du hittar odds långt ner i divisionerna. Öppnar du ett nytt konto på nordicbet.com får du 1000 kr extra att spela för.

Både Tingsryd och Timrå har gjort det väldigt bra den här säsongen. Timrå har ett väldigt ungt lag och ligger för närvarande tvåa i tabellen. Timrå och Karlskoga är de lag som har släppt in minst den här säsongen. Det är imponerande på egen hand men om man tänker på att Timrå dessutom är det lag som har minst räddningar så är det tydligt att de har något väldigt bra på gång.

Tingsryd gör det också bra och även om vi borde ranka dem lite lägre än Timrå tror jag att de har relativt goda möjligheter till poäng. Timrå är starkare i grunden men de har en lång resa och det är svårt att spela i Nelson Garden Arena. Tingsryd har fortfarande inte kryssat någon match den här säsongen och det känns som att krysset ligger nära till hands.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.