Dagens speltips | Lightning mot Rangers | Stanley Cup
Speltips

Tampa Bay Lightning mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Lightning - Rangers
Tips:
2 ML
Odds:
2.05
Spelstopp:
23 May 02.05
Spela här!

Tampa Bay Lightning har fått fart på rören och skjutit tolv mål på Henrik Lundqvist de två senaste matcherna. De har snott åt sig hemmaplansfördelen och i natt kan de ta ledningen med 3 – 1 i matchserien. Trots att Tampa Bay har fått de två senaste matcherna precis dit dr vill så är jag inte helt säker på att vi får något värde i att spela dem i natt. Mycket talar för att Rangers kommer att göra allt för att hitta tillbaka till sitt stabila försvarsspel och minimera Tampas chanser. Rangers är ett bra lag och de är väl medvetna om att de måste vinna i natt för att ha en rimlig chans till avancemang.

Mobilbet betalar 2.05 på att Rangers vinner (ÖT inkluderat) och det känns som ett klart bättre spel än de 1.70 vi får på Tampa. Rygga spelet hos mobilbet.com och få en gratis hundring att spela för. Här kan det vara värt att nämna att Mobilbet har listat Rangers som hemmalag inför nattens match. Det stämmer inte, men tänk på det när ni ryggar.

Det är alltid kul att spela på målskyttar och eftersom att Ond?ej Palát hängde dit en pyts senast så tänkte jag försöka rida på vågen. Alla odds på målskyttar kommer från betsafe.com.

Steven Stamkos gör mål till 2.60

Tyler Johnson gör mål till 2.90

Victor Hedman gör mål till 6.00

Stamkos och Johnson behöver väl knappast någon närmare presentation vid det här laget. Stamkos har visserligen ett ganska tungt slutspel (14 poäng på 16 matcher….) men pojken är giftigare än en kungskobra på amfetamin och det är bara en tidsfråga innan han skickar in ett direktskott ribba in. Victor Hedman har växt fram till en av ligans bästa backar. Den storväxta modoprodukten har visserligen bara gjort ett mål i slutspelet men han har ett fruktat slagskott och till sex gånger kan vi chansa lite.

I Rangers lägger jag en slant på Rick Nash och Chris Kreider till 3.30 resp 3.70. Det har inte lossnat för Nash och om Rangers ska ha en chans måste han börja leverera och det här är ett utmärkt tillfälle. Chris Kreider då? Kolla på bilden nedan så förstår ni. Chris är han i rangerskeps.

Screen Shot 2015-05-22 at 09.47.22

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.