Speltips | Julvärd 2015 | Tv och Underhållning
Speltips

SVT Julvärd 2015

Övrigt
Spelmarknad:
Julvärd 2015
Tips:
M. Levengood
Odds:
7.00
Spelstopp:
19 November 23.59
Spela här!
Besök Paf för aktuellt erbjudande

Julen börjar närma sig och en av de mest intressanta aspekterna är att spekulera i vem som får gå i Arne Weises fotspår och bli julvärd för SVT. PAF har släppt oddsen och vi delar med oss av våra funderingar.

Spela på vem som blir årets julvärd hos PAF här!

Julvärd svt

Förra året var Henrik Dorsin julvärd, vilket betyder att en hel del talar för att det kommer vara en kvinna som tänder det där ljuset. Även oddsen indikerar det här då Gina Dirawi och Lotta Lundgren är listade som favoriter. Dirawi och Lundgren betalar 4.00 gånger pengarna och känslan är att båda två är rimliga spel. Det som talar mot Gina Dirawi är att hon ska leda melodifestivalen och det som talar mot Lotta Lundgren är att jag inte har en aning om vem det är.

Det finns några män som kan slänga grus i maskineriet och det är här jag hittar mitt spel. Mark Levengood är ett bekvämt val och Niklas Strömstedt gjorde succé när han var med i Så mycket bättre. Levengood står i 7.00 gånger pengarna och Strömstedt betalar 7.50.

Jag är tveksam till att SVT vill ta in Strömstedt efter hans succé på TV4 och väljer att lägga mina slantar på Mark Levengood. Han har själv sagt att det är en dröm för alla programledare och en omröstning i Expressen visade att han är folkets val. Sju gånger pengarna är riktigt bra och betyder att det bara behöver vara 15 % möjlighet till att han får uppdraget och det är mycket troligare än så.

Våra pengar ligger på Mark Levengood!

 

 

 

 

Samtliga odds på vem som blir årets julvärd från PAF

Screen Shot 2015-11-19 at 11.08.38

Spela här!
Besök Paf för aktuellt erbjudande
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.