Speltips - Sverige vs Vitryssland - Hockey VM 22a maj
Speltips

Sverige vs Vitryssland

Sport
Spelmarknad:
Sverige vs Vitryssland
Tips:
1
Odds:
1.48
Spelstopp:
22 May 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Sverige vs Vitryssland i kvartsfinalen av ett stort mästerskap. Får ni också mardrömmar? Ni kommer väl ihåg Salt Lake City 2002? Tre Kronor gör en av de bästa matcherna de någonsin har spelat i gruppspelet mot Kanada och förväntningarna var skyhöga. Kvartsfinalen mot Vitryssland skulle bli en promenad i parken, men en bedrövlig laginsats och en målvaktstavla utan dess like gjorde att Vitryssland kunde stå för en av de största skrällarna någonsin.

I kväll så har Vitryssland fördel av hemmaplan men jag tror inte att Sverige behöver oroa sig för att historien ska upprepas. Vitryssland har ett några spännande spelare i Grabovski och Kostytsin-bröderna, men utöver det finns det inte speciellt mycket att hurra för. Försvaret känns svagt och Tre Kronor bör kunna sätta press på hemmanationen. Det finns lite frågetecken kring Jocke Lindström och det är naturligtvis inte bra om han inte kan spela, men det borde inte vara en avgörande faktor.

Min gissning är att Tre Kronor lägger i en extra växel och spelar ut Vitryssland inför ögonen på Lukasjenko (reservation för stavfel). Sverige vinner med 4 – 1 efter två mål av Gustav Nyquist och ett vardera från Erik Gustafsson och Jimmie Ericsson.

Betsson ger 1.48 på att Sverige vinner, vilket känns som ett okej odds. Jag skulle säga att det finns spelvärde ner till 1.25 ungefär.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.