Speltips | Sverige mot Tjeckien | U20 VM
Speltips

Sverige mot Tjeckien

Hockey
Spelmarknad:
Sverige - Tjeckien
Tips:
Tjeckien +1.5
Odds:
2.03
Spelstopp:
26 December 23.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Hej allihopa! Efter ett par dagar på soffan så drar Junior-VM igång, vilket betyder att vi kan börja lämna in spel igen. Sverige inleder turneringen mot Tjeckien och med tanke på hur Sverige har sett ut inför turneringen är jag tveksam till hur bra Richard Grönborgs grabbar verkligen är. Just nu får vi 2.03 på Tjeckien +1.5. Det betyder att Sverige måste vinna med åtminstone två mål för att vi ska missa spelet.

Sverige har spelat två matcher den senaste veckan. De mötte USA och Kanada och släppte in 15 mål totalt. Det är inga vidare siffror och Sverige fick ett ganska tungt bakslag när Oliver Kylington fick lämna truppen efter att ha blivit skadad. Framåt är det William Nylander och Jacob De La Rose som ska leda laget. Jag har inte sett de La Rose speciellt mycket den här säsongen, då han spelar i AHL. Men rapporter säger att Montreal redan nu har börjat fundera på om han kan vara en framtida kapten för världens mest anrika hockeylag. Nylander är vansinnigt bra och dominerar i SHL. Han bör kunna ha en bra turnering.

Tjeckien känns ganska svårlästa inför den här turneringen. De har inte varit speciellt bra de senaste åren, men det verkar vara ett generationsskifte på gång och det r ett av de lagen som jag tror kan smyga med ganska långt. I årets lag finns det två tydliga superstjärnor. David Pastrnak och Jakub Vrana. Pastrnak är på gränsen till att ta en plats i en av Boston Bruins två bästa kedjor och Jakub Vrana gör det bra i SHL. Med två så offensivt skickliga spelare och med tanke på hur Sveriges försvara har sett ut så tror jag att Sverige kommer att behöva göra en hel del mål för att vinna med fler än två.

Sverige vinner men det blir tätare än vad många tror. 4-3 till Sverige.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.