Dagens speltips | Sverige mot Österrike | EM-kval Fotboll
Speltips

Sverige mot Österrike

Fotboll
Spelmarknad:
Sverige - Österrike
Tips:
2
Odds:
3.60
Spelstopp:
8 September 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Torsk mot Ryssland senast och ett spel som lämnade mer åt fantasin än vad Lolo Jones gör…. Nu står Österrike för motståndet och trots hemmaplan ser jag inte hur Erik Hamrén ska kunna lura till sig några poäng här.

*Uppdatering*

800x320_sweden_austria
Kvällens match tog en intressant vändning igår kväll för alla er som inte har något konto hos Paddy Power. Sent igår kväll kom det ett mail som sa att de bestämt sig för att höja oddset på 1X rejält för alla som öppnar sitt konto via den här länken. Om du öppnar ett konto hos Paddy Power och spelar 1X på deras dubbelchans betalar dom 5 gånger pengarna istället för ordinarie 1.25. Nu har jag ungefär lika mycket förtroende för Erik Hamrén som Drottning Silvia har för kungen när han är på stadsbesök i Amsterdam, men 5 gånger måste vara spelvärt. Damlandslaget borde ha 20 % chans till poäng hemma mot Österrike….. Besök paddypower.com och lämna in spelet eller fortsätt att läsa om hur jag tror att matchen slutar.

Vad tror vi egentligen? Österrike vinner bekvämt…..

Comeon betalar 3.60 på vinst för Österrike och jag tror att deras möjlighet till tre poäng är mycket större än vad oddsen indikerar. Vi på Tippat har fixat en exklusiv bonus värd 125 % av din första insättning hos Comeon.

Besök Comeon, hämta din exklusiva bonus och rygga spelet här! 

Det är svårt att engagera sig i det svenska herrlandslaget just nu. Erik Hamrén har kanske två procent av det fotbollskunnande som hans föregångare har haft. Zlatan ser ofta ganska trött ut i landslaget och det är väldigt lätt att förstå varför. Henrik Zetterberg hade nog inte varit speciellt engagerad om han fick spela damkronorna och det är ungefär det glappet det är mellan Zlatan och resten av Erik Hamréns startelva.

Österrike är det klart bästa laget i gruppen och en vinst säkrar deras plats i EM-slutspelet om jag räknat rätt. Om Österrike går för tre poäng här kan de spela ut Sverige. Sverige hittade ett 1 – 1 när lagen möttes i Wien men om jag inte minns helt fel dominerade Österrike matchen.

Oddset vi får på Österrike är riktigt bra och även om jag fortfarande vill se Sverige i Frankrike nästa år så kommer jag inte att avstå ett spel med det här värdet.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.