Sverige - Italien -
Speltips

Sverige – Italien

Fotboll
Spelmarknad:
Sverige - Italien
Tips:
Båda lagen gör inte mål
Odds:
1.74
Spelstopp:
10 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Då är det dags! Sverige tar sig an i Italien och jag kommer att vara på plats och bevaka på Friends. Eller så dricker jag mest starkdricka för att överleva dödskylan. Jag kommer säkert att lägga upp några bilder eller annat på Facebook så in där och kolla. KOM IGEN NU SVERIGE!

Nu jävlar börjar det dra ihop sig – två matcher som ska avgöra om det blir något roligt VM eller inte. Men shit vad svårt det blir att ta sig dit.

Italien har dock vissa offensiva bekymmer med Belotti, Immobile och Zaza som alla dras med lite skavanker. Man ställs mot ett Sverige där varningarna har varit en snackis. Lindelöf, Andreas Granqvist, Emil Krafth, Jakob Johansson, Martin Olsson och Jimmy Durmaz riskerar nämligen alla att missa returen i Milano om de drar på sig ett gult kort den här matchen.

Italien har inte missat VM sedan 1958 och jag har svårt att se hur Sverige ska kunna greja detta över två matcher (men jag har gärna fel!). Rutinen är enorm hos Gli Azzuri och det krävs nog ett mindre mirakel för att vi ska ta oss till Ryssland.

Blir det öppet tak på Friends så kanske det kan gynna Sverige? Lär vara svinkallt och undertecknad kommer att oavsett resultat att frysa arslet av sig.

Jag vägrar tippa på Italien – det får bli ett målspel istället.

Båda lagen gör INTE mål till 1.74 på Unibet – skaffa konto + bonus här.

0-0 och bortfrusen röv alltså. Tack för kaffet!

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.