Speltips | Super Bowl 2015 |
Speltips

Super Bowl 2015

Football
Spelmarknad:
Super Bowl 2015
Tips:
Olika
Odds:
Olika
Spelstopp:
2 February 00.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Även om Premier League praktiskt taget kan avgöras imorgon så handlar helgen om en sak. Det är dags för årets största sporthändelse! Super Bowl ska avgöras och vi har en riktig toppmatch att se fram emot natten mot Måndag. Super Bowl är en händelse i paritet med Fotbolls-VM och OS och som sig bör laddar vi upp med öl, chips, burgare och självklart massvis av spel. Innan vi börjar gå in på de spel som vi lämnar in så är det väl inte mer än rätt att vi ger er lite förutsättningar inför matchen. Alla odds ni ser här kommer från Betsson.com

Super Bowl spelas mellan New England Patriots och de regerande mästarna Seattle Seahawks. Matchen drar igång 00.30 natten mot måndag och den spelas i Glendale, Arizona.

Seattle Seahawks
Odds: 1.91
De regerande mästarna är små favoriter till försvara sin titel. De gick igenom ligaspelet med 12 vinster och fyra förluster samtidigt som de var det lag som släppte till minst poäng i ligan. I slutspelet slog de sedan Carolina relativt enkelt och sedan spelade de en klassiker mot Green Bay Packers sista matchen inför Super Bowl. Seahawks låg under stora delar av matchen men med ungefär två minuter kvar av matchen så vred de upp tempot. De gjorde 15 poäng i matchens slutskede.

Stjärnor: Russel Wilson, Kam Chancellor, Richard Sherman, Marshawn Lynch

New England Patriots
Odds: 1.95
New England Patriots hade samma facit som Seahawks efter ligaspelet. 12 vinster och fyra förluster. Det var bara Denver Broncos och Green Bay Packers som gjorde fler poäng än Patriots under ligaspelet så det här kommer definitivt vara en utmaning för Seattles berömda defensiv. I slutspelet så vann de en ganska jämn match mot Baltimore Ravens och körde sedan över Indianapolis Colts i matchen som avgjorde vilka som skulle representera AFC i Super Bowl. Matchen mot Indianapolis blev lite kontroversiell då vissa menar att New England Patriots hade luftat bollarna för att få en orättvis fördel. I mina ögon känns det dock som bedrövliga ursäkter från Indianapolis som förlorade matchen med 45 – 7.

Stjärnor: Tom Brady, Rob Gronkowski, Julian Edelman, Darrelle Revis

Jag är ganska säker på att New England vinner det här. De har Tom Brady som Quarterback. Brady är världens coolaste människa och jag kan inte med att spela mot honom i Super Bowl. Sen kan vi ju lägga till att Seattle Seahawks har haft ganska stora problem mot lag med starka Tight Ends och New England Patriots har tidernas bästa Tight End i Rob Gronkowski. Gronk kommer att dominera matchen och vi får nog se åtminstone två Touchdowns från honom.

Vem blir MVP:
Som vanligt är lagens båda quarterbacks favoriter till att vinna MVP-utmärkelsen. Brady står i 2.50 gånger pengarna och Wilson står i 3 gånger. Det här är dock tråkiga spelare och väljer istället att sprida mina risker lite. För att Seahawks ska vinna så behöver de en monstermatch från Marshawn “Beastmode” Lynch. “Beastmode” står i 4.70 gånger insatsen. Som jag var inne på tidigare så tror jag att Patriots vinner och vi får se Rob Gronkowski dominera. Gronk står 10.50 och om vi har både honom och Lynch så ligger vi nog bra till här. Marshawn Lynch och Rob Gronkowski är dessutom två av ligans skönaste spelare. Marshawn har ägnat hela veckan åt att trolla journalister. Under en presskonferens så svarade han alla frågor med att säga “I’m just here so I won’t get fined”. Och ibland så snor han en golfbil:

När det kommer till Gronk så är det bättre att låta bilderna tala. Grabben gillar sin Coors Light. Hon med tröjan är Bibi Jones. Ni ska inte googla henne om ni sitter på jobbet.
gronk3 gronkbibi Gronk1

Vilka tror Obama på?
Inför varje Super Bowl så brukar den sittande presidenten berätta vilka han tror på. Jag är helt övertygad om att Barack Obama säger Seahawks här. Russell Wilson är en ung, svart, quarterback som jobbar mycket med sjuka barn och twittrar ut bibelcitat på löpande band. Att Obama inte skulle backa honom känns långsökt. Vi får dubbla pengen på att Obama säger Seahawks.

Vilken huvudtränare visas först på TV?
Efter “deflategate” så känns det givet att Bill Belichek får första tv-tiden. 1.90 på honom är bra.

Hur många spikes får vi se från Rob Gronkowski?
Rob Gronkowski har en speciell målgest som han gör efter en touchdown. Det är en ganska fånig målgest men att skicka ner bollen i marken med full grej har blivit lite av hans grej. Över 1.5 ger 4.50 och som sagt tror jag att vi får se åtminstone två touchdowns från Gronk.

Reklam under Super Bowl
Super Bowl är ett spektakel. Folk ser framemot reklamerna och halvtidsunderhållningen lika mycket som själva matchen. I år står katy Perry för underhållningen och Victorias Secret för reklamen.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.