Speltips | Sundsvall mot Assyriska |Superettan 1a sep 2014
Speltips

Sundsvall mot Assyriska

Fotboll
Spelmarknad:
Sundsvall mot Assyriska
Tips:
Sundsvall -1
Odds:
2.20
Spelstopp:
1 September 19.20
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Jag hatar fan landslagsuppehåll lika mycket som Paolo Roberto hatar att sitta häktad. Istället för en toppmatch från Premier League får vi ägna måndagskvällen till Gif Sundsvall mot Assyriska på Norrporten Arena.

Hemmalaget är klara favoriter, vilket är både befogat och förståligt. Giffarna har lika många poäng som Hammarby och kommer att ta över andraplatsen om de tar poäng idag. De har alltså ett drömläge på avancemang till Allsvenskan. På andra sidan står Assyriska. Assyriska ligger toksist i tabellen och de har bara skrapat ihop 17 poäng på 21 matcher. Det här är uppenbar klasskillnad och Giffarna ska ta tre poäng här varje gång. Det finns inga ursäkter för poängtapp och jag tror nog att Joel Cedergren har förklarat det här för sina mannar.

Assyriska har haft det tungt hela säsongen och de fyra senaste matcherna har bara inbringat två poäng. Detta trots att de har mött mänskligt motstånd i Värnamo, Degerfors, Ängelhom och Öster.

GIF Sundsvall ska vinna den här matchen och Assyriska skulle kanske kunna ta poäng en gång på tio möten med de här förutsättningarna. Betsson betalar 1.45 på hemmavinsten vilket är klart spelvärt. Giffarna gör dock väldigt mycket mål och jag tror nog att de mycket väl kan vinna den här matchen med två eller fler bollar. Sundsvall -1 betalar 2.20 vilket är ett ganska mycket roligare odds och jag lastar in här.

Jag tror de flesta är eniga med min avsky mot landslagsuppehåll. Rykten på stan säger dock att det finns en märklig person någonstans i England som är överlycklig över uppehållet:
lvg

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.