Dagens speltips | FC St Pauli mot Düsseldorf | Bundesliga 2
Speltips

St Pauli mot Düsseldorf

Fotboll
Spelmarknad:
St Pauli - Düsseldorf
Tips:
1
Odds:
2.30
Spelstopp:
9 November 20.15
Spela här!

Det finns tre fotbollslag som mitt hjärta slår lite extra för. Det är Husqvarna FF, Newcastle United och FC St Pauli. St Pauli har haft ett par tunga år bakom sig  i tyska andradivisionen men nu ser det ut som att de kan vara påväg upp igen. Ikväll möter de Düsseldorf på hemmaplan och jag tror de har väldigt goda chanser. Mobilbet betalar 2.30 på hemmavinsten och det känns bra med tanke på hur dåliga Düsseldorf har varit på bortaplan.

Få 100 kr att spela på St Pauli för här!

Screen Shot 2015-11-09 at 09.45.50

St Pauli ligger tre i ligan efter tretton matcher. De har spelat ett stabilt försvarsspel och bara släppt in elva mål. Dusseldorf har haft stora problem på bortaplan och jag tror inte Millerntor-Stadion är rätt ställe om de vill bryta den trenden. St Pauli vet vad de kan göra hemma och jag tror att deras starka försvar resulterar i tre poäng oftare än inte ikväll.

Det ska dock sägas att det här är tyska andradivisionen och jag kan ungefär lika mycket om ligan som Leif Boork kan om hockey. Ingenting alltså. Det här är är ett spel som jag lämnar in för att ha någon action vid sidan av dumburken en mörk höstkväll i november. Plus att det vore jävligt kul med St Pauli i högstaligan igen!

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.