Speltips | Blues mot Wild | Stanley Cup 2014/15
Speltips

St Louis Blues mot Minnesota Wild

Hockey
Spelmarknad:
St Louis - Minnesota
Tips:
X
Odds:
3.65
Spelstopp:
17 April 03.35
Spela här!

Första rundan av årets Stanley Cup är fylld av intressanta matchserier och det här är inget undantag. St Louis Blues gjorde en väldigt bra säsong och slutade tvåa i den västra konferensen samtidigt som Minnesota var ett av de hetaste lagen under avslutningen av ligaspelet.

St Louis Blues är alldeles för stora favoriter här och jag tycker nog att 3.65 på oavgjort är det mest intressanta oddset. Det kommer vara väldigt täta matcher och det är inte alls otroligt att det kommer att krävas övertid i ett par av dem. Rygga spelet här.

Blues är en av favoriterna till att få lyfta bucklan när allt är sagt och gjort. De gick som tåget under hela ligaspelet och fick verkligen fram det bästa i alla sina spelare. Vladimir Tarasenko gjorde 30 poäng fler än föregående säsong och det är ganska talande för Blues i år. Det verkar som att de har fått allting att stämma. Minnesota har varit lite upp och ner men de hade  en imponerande avslutning. Devan Dubnyk har växt fram till en världsmålvakt, och om han kan hålla ihop spelet har de en bra chans mot samtliga lag.

Jag har svårt att separera St Louis och Minnesota och tror att 3.65 på oavgjort är väldigt bra.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.