Speltips inför Hockey VM 5e maj 2015 | Läs alla tips här
Speltips

Speltips Hockey-VM 5e maj

Hockey
Spelmarknad:
Hockey Vm 5e maj
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
5 May 16.15
Spela här!

Gårdagen slutade med lillback, efter att USA hade mosat Ryssland och Norge underpresterat. Det enda vi kan lära oss av det är att vi inte ska vara rädda för högoddsare. Om värdet finns där så ska man vara med och peta. Dagens matcher i Hockey-VM är ganska ointressanta om vi ska vara helt ärliga. Men det stoppar inte oss. En liten slant på matcherna höjer underhållsvärdet enormt och även om jag inte vill ha hela plånboken i spel i kväll så kommer vi nog kunna hitta ett par fina spel.

Danmark mot Vitryssland – 16.15, sänds på TV4 Play. Odds från redbet.com
Danmark stod emot relativt länge när de mötte Finland men i slutändan så orkade de inte stå emot. Sebastian Dahm stod på huvudet och höll kvar Danskarna i matchen och det är väl troligt att han får stå även i kväll. Även om han är lika bra i kväll så kommer de få det tufft mot Vitryssland. Vitryssland kommer med ett lag som i stort sätt enbart består av spelare från KHL. De är helt enkelt bättre än Danmark och 1.93 på Vitryssland är ett riktigt bra odds.

Schweiz mot Tyskland – 16.15, sänds på Tolvan. Odds från redbet.com
Schweiz kommer att ha “floppat” när turneringen summeras men mot Tyskland vinner dom. Tyskland är antagligen det sämsta laget i turneringen och det var ett mirakel att de lyckades få med sig alla poäng mot Frankrike i öppningsmatchen. 1.95 på att Schweiz vinner med åtminstone två påsar är taget.

Slovakien mot Slovenien – 20.15, sänds på Tolvan. Odds från redbet.com
Det här blir en högintressant match. Slovakien är i mina ögon alldeles för stora favoriter här. Slovenien har visserligen förlorat sina två första matcher, men de gjorde tre mål på Ryssland och som vi minns från Sotji förra året kan de ställa till det. Slovakien vann på övertid mot Vitryssland och mot Danmark krävdes det straffar. De har inte imponerat och Slovenien kan skrälla. Vi får 4.97 gånger pengarna och det är det klart bästa spelet  bland dagens VM-matcher.

Österrike mot Frankrike –  20.15, sänds på TV4 Play. Odds från unibet.com
Ska ni se den här matchen? Inte? Nä, inte jag heller. Jag tror Frankrike vinner det här men att spela dem till under 1.80 känns ganska trist. Mitt spel blir istället att Stephane Da Costa gör två eller fler mål i matchen. Det betalar 8 gånger pengarna och även om det är tufft att göra två mål så bör det vara spelvärt. Stephane Da Costa är en stor offensiv talang som har öst poäng i KHL. 30 mål på 46 matcher imponerar och mot Österrike kan han få rätt bra med yta att spela på. Att Da Costa spelar i KHL kan vi tacka Dion Phaneuf för. Dion Phaneuf välkomnade Da Costa till NHL på det här sättet.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.