Dagens speltips | Sönderjyske mot HV71 | CHL
Speltips

Sönderjyske mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Sönderjyske - HV71
Tips:
Hv71 - 2.5
Odds:
2.04
Spelstopp:
3 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

HV71 är ute på en liten turné. Ikväll väntar danska Sönderjyske och allt annat än en övertygande seger är ett underbetyg för jönköpingslaget.

När lagen möttes i Kinnarps Arena förra veckan vann HV71 med 7 – 1 och även om det inte blir lika stora siffror ikväll tror jag det är goda chans till att Johan Lindboms mannar vinner med åtminstone 3 mål.

Nordicbet betalar 2.04 på att HV71 vinner med åtminstone tre mål och det borde finnas en hel del värde i det spelet. 

Besök Nordicbet för att rygga spelet och få en bonus värd 1000 kronor här!

Det enda som talar mot HV71 ikväll är att laget har haft lite skadebekymmer. Lagets bästa spelare, Eric Christensen, klev av förra matchen mot Sönderjyske efter en otäck smäll. Det är antagligen ingen fara med Christensen men jag tror att Johan Lindbom väljer att vila sin stjärncenter i kväll. HV71 saknar dessutom Teemu Laine som är avstängd och Lawrence Pilut som är långtidsskadad. Att Laine är borta behöver inte vara något negativt. Han får väldigt mycket speltid i numerärt överläge tack vare sitt fina skott. Problemet HV71 har haft är att de ofta sätter sig själva i situationer där Laine styr spelet i offensiv zon när de har power play. När det händer sjunker tempot drastiskt och motståndarna hinner gruppera sig.

Med Laine borta kommer mycket ansvar i powerplay hamna på puckskickliga spelare som Ted Brithén och Filip Sandberg få mer utrymme vilket borde vara utmärkt mot en svagare motståndare.

Sönderjyske kommer inte att hänga med när HV71 vrider upp tempot och slutresultatet skrivs till  1 -5.

 

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.