Speltips | Södertälje mot Vita Hästen | Hockeyallsvenskan
Speltips

Södertälje mot Vita Hästen

Hockey
Spelmarknad:
SSK - Vita Hästen
Tips:
X2
Odds:
2.25
Spelstopp:
19 September 19.00
Spela här!
Världens största oddsbörs!

Jag trodde att Vita Hästen skulle tappa poäng mot Björklöven senast. För att uttrycka det milt så kan man väl säga att Vita Hästen slog mig på fingrarna. Hästen vann med 3 – 0 efter en imponerande effektivitet och en fantastisk målvaktsinsats av Axel Brage.

Det blir nog lite tuffare för Hästen idag då de är i Scaniarinken för att ta sig an Södertälje. Många tror att SSK är att av de lag med absolut störst chans till avancemang, men jag tycker nog att oddsen ligger lite snett här. Betsafe ger oss 1.55 vilket är alldeles för lågt för att jag ska vara intresserad. Jag väljer istället att spela X2 till 2.25. Med tanke på deras senaste match mot Björklöven och den form som deras målvakt visat finns det ett uppenbart värde här.

Södertälje har visserligen ett bra lag om kommer att vara med och slåss om avancemang till SHL, så bli inte förvånade om de vinner i kväll. Men så som oddsen ligger är det omöjligt att inte spela mot dom. Det är dessutom mycket roligare att jobba in en skrällvinst lagom till att After Worken börjar lida mot sitt slut. I södertälje tycker jag att ni ska hålla koll på unge Robin Press. Press, 19, har inlett säsongen riktigt bra och skjutit fyra poäng på lagets 3 första matcher i ligaspelet. Sen måste ni dessutom kolla in spelaren med ligans coolaste namn. James Sixsmith är ny i svensk hockey efter att ha öst in poäng i norska ligan de senaste åren. Den lille amerikanen har börjat ligaspelet med två mål på tre matcher.

I Vita Hästen så hänger mycket på tidigare nämnde Axel Brage. Efter tre matcher i Hockeyallsvenskan har han släppt in 0.99 mål per match och har en bisarr räddningsprocent på 97.1. Kolla även på Daniel Åhsberg och Riley Armstrong.

Ni trodde väl inte att jag skulle skriva ett inlägg om Södertälje Sportklubb utan en bild på den här legendaren?
Screen Shot 2014-09-19 at 10.22.45

Spela här!
Världens största oddsbörs!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.