Dagen speltips | SM-final RIksserien| Damhockey
Speltips

SM-Final Riksserien

Damhockey, SM-final
Spelmarknad:
Luleå - Linköping
Tips:
2
Odds:
2.65
Spelstopp:
20 March 13:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Luleå och Linköping gör upp om vilka som är Sveriges bästa damhockeylag. Det bör bli en jämn match men med tanke på oddsen plockar jag Linköping till 2.65 hos Nordicbet.

Spela på Riksserien hos Nordicbet med 1000 kr i bonus här!

Luleå lyckades tvinga fram en tredje och avgörande final genom att vinna senast och det är möjligt att de har fått med sig lite momentum från den matchen. Linköping blev av med storstjärnan Jennifer Wakefield inför andra finalen och det an vara det som ger guldet till Luleå. Trots dessa faktorer tror jag att vi måste plocka Linköping. De har ligans bästa målvakt, väldigt duktiga backar och offensiv spets i spelare som Pernilla Winberg och Denise Altmann.

Luleå storsatsade på både damlaget inför säsongen, men frågan är om det räcker hela vägen? Linköping har visat att de kan slå norrbottningarna och med tanke på deras rutin och oddset vi får måste jag plocka östgötarna här. Linköping försvarar sitt SM-guld och vi tar ut en fin lön för att bara sitta i soffan och försöka ta hand om den elaka baksmälla som antagligen infinner sig hos de flesta som läser det här.

Matchen börjar 13:00 och ni ser den på SVT. Ska vi gissa att det är Chris Härenstam som kommenterar?

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.