Speltips | Ronaldo eller Messi skyttekung i Champions League
Speltips

Skyttekung i Champions League

Fotboll
Spelmarknad:
Skyttekung CL
Tips:
Ronaldo
Odds:
2.20
Spelstopp:
29 April 20.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att Cristiano Ronaldo vinner skytteligan i Champions League till 2.20 gånger pengarna hos Unibet.

Det här spelet sträcker sig uppenbarligen till sista matchen i Champions League. Oddsen hos Unibet är just nu i skrivande stund 2.20 på att Cristiano Ronaldo vinner skytteligan i Champions League och 2.50 på att Lionel Messi gör det.

Det står realistiskt sett mellan tre spelare: Luiz Adriano (9 mål), Cristiano Ronaldo (8 mål) och Lionel Messi (8) mål. Luiz Adrianos Sjachtar Donetsk är utslaget och han kan alltså inte göra fler mål. Men vill du spela på honom så får du 7.00 gånger pengarna. Ett långskott.

Jag tror dock på att Ronaldo har bäst förutsättningar att vinna skytteligatiteln i CL. Real Madrid får spela mot Juventus i semin och det är naturligtvis inte lätt. Men det är klart att man hellre spelar mot Juventus än mot Bayern München som Barcelona måste göra. Jag tror också att Real Madrid får spela finalen och är inte lika säker på att Barcelona får göra det. Messi kan alltså mycket väl näta mot Bayern men ändå missa finalen och därmed ha 90 minuter mindre på sig att hitta målet. Det kan naturligtvis bli det omvända för Real Madrid och Ronaldo också…

Detta är ett tight spel och inget du bör dundra hela lönen på. Men det är ett kul spel med skytteligavinnare och 2.20 på Ronaldo känns inte så tokigt.

Jag har satt spelstoppet ikväll 20:00, innan Real Madrid spelar sin match mot Almeria. Men oddsen bör inte ändras särskilt mycket tills semifinalerna drar igång 6 maj.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.