Speltips | Skellefteå mot Örebro| SHL
Speltips

Skellefteå mot Örebro

Fotboll
Spelmarknad:
SAIK - ÖHK
Tips:
2
Odds:
5.25
Spelstopp:
30 September 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Jag håller Skellefteå som Sveriges i särklass bästa hockeylag. Trots detta vill jag lyfta ett varningens finger för Örebro som tar sig an giganten på bortaplan idag.

Bet 365 betalar 5.25 på Örebro och det finns inget lag som ska stå i ett så högt odds i årets upplaga av SHL. Oddset betyder att sannolikheten för Örebrovinst behöver överstiga 20% och det gör den med ganska god marginal i mina ögon.

Oddset kommer från Bet 365 och är avsevärt högre än hos en del andra bolag. Boom! Här kan du rygga spelet!

Screen Shot 2015-09-30 at 10.37.17

Örebro har visserligen inlett säsongen riktigt svagt och deras två vinster har till stor del kommit för att de mött ligans två sämsta lag i Modo och Rögle. Men trots den svagastarten tycker jag inte att vi ska oroa oss speciellt mycket för Örebro. De har fina kvalitéer i truppen och Kenta Johnasson är en riktigt bra tränare. De har det som krävs för att störa de alla lag i ligan och när vi får ett såhär bra pris på dem måste vi slå till.

Det finns inte så mycket att säga om Skellefteå. De är bättre än Örebro men det är orimligt att de ska vara såhär stora favoriter. SHL är en jämn liga och hockey är en volatil sport. Örebro till 5.25 är ett bra odds.

Mackan Weinstock är en av nyckelspelarna i Örebro Hockey.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.