Speltips | Skellefteå mot Frölunda | SHL
Speltips

Skellefteå mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Skellefteå - Frölunda
Tips:
Under 4.5 mål
Odds:
1.78
Spelstopp:
16 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Vi har ett par riktigt bra matcher i SHL att se fram emot ikväll. Frölunda är i Skellefteå för att ta sig an ligasuveränen i vad som bör bli en ganska målsnål historia. Unibet betalar 1.78 på att det blir mindre än 5 mål i matchen och det bör vi kunna jobba in.

Om du vill rygga dagens speltips och inte har något konto hos Unibet kan du öppna ett här och få en välkomstbonus värd 1200 spänn.

Skellefteå dominerar SHL totalt. De h ar två raka SM-Guld och de leder just nu ligan, 14 poäng före tvåan. Frölunda började ligaspelet bra men har tappat en hel del mark den senaste tiden. Trots att Frölunda har tappat en del mark så är de ett av ligans starkaste lag. De har en bra potential och det känns onekligen som att de är ett av få lag som skulle kunna störa SAIK i ett slutspel.

En av anledningarna till att Frölunda tappat mark är målskyttet. 85 gjorda mål på 36 matcher är inget vidare och långt efter topplagen. 2.36 mål per match är inte något snitt som man kommer speciellt långt på uppe i Skellefteå och jag har svårt att se hur de ska kunna förbättra snittet mot ligans bästa försvar. Skellefteå kommer inte att ge Frölunda något extra här och jag tror de vinner med 2 – 1.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.