Dagens speltips | Skellefteå mot Malmö | SHL
Speltips

Skellefteå AIK mot Malmö Redhawks

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Skellefteå - Malmö
Tips:
X
Odds:
5.25
Spelstopp:
21 December 19:00
Spela här!

Skellefteå tar sig an Malmö på hemmaplan och även om jag tror SAIK ska vara favoriter gillar jag oddset vi får på oavgjort här och testar krysset till finfina 5.25 hos Betsafe.

Spela på SHL hos Betsafe med 1000 kronor i bonus här!

Det är Skellefteå mot Malmö i SHL och vi ställs inför ett ganska intressant scenario här. Skellefteå kommer med relativt stor sannolikhet vinna den här matchen. Oddsen hos Betsafe indikerar att de har ungefär 64 % chans på alla tre poäng. De är visserligen det bättre laget, men 64 % är extremt högt i hockey och jag tror inte det finns någon match i SHL som vi kan spela profitabelt till det oddset.

Eftersom att Skellefteå är oerhört tungt spelade här tror jag det finns visst värde i att gå mot marknaden här. Av de andra oddsen gillar jag krysset bäst. Betsafe betalar 5.25 på att det blir oavgjort. Det betyder att sannolikheten för oavgjort behöver överstiga dryga 19 % och det tror jag att den gör. Malmö har varit riktigt bra under vissa stunder och om de har lite flyt med målvaktsspelet tror jag de kan störa Skellefteå.

Det här är inget spel för er som är känsliga för varians, men jag tror att det är det bästa spelet inför kvällens match.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.