Dagens speltips | Skellefteå mot HV71 | SHL
Speltips

Skellefteå AIK mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
SAIK - HV71
Tips:
SAIK -1.5
Odds:
2.25
Spelstopp:
17 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Första omgången av SHL spelas klart idag och Skellefteå börjar ligaspelet med att ta sig an ett skadeskjutet HV71. Hemmalaget bör ha goda möjligheter till alla tre poäng och jag tror de vinner med ett par måls marginal.

Nordicbet betalar 2.25 på att Skellefteå vinner med åtminstone två mål och det bör de göra tillräckligt ofta för att vi ska testa ett litet spel.

Få 1000 kronor att spela på SHL för Nordicbet här!

Hv71 har fått tuffast möjliga start på ligaspelet. De inleder borta mot fjolårsfinalisten Skellefteå och följer upp med att ta sig an regerande mästarna Växjö på lördag. Jönköpingslaget har dessutom drabbats av flera tunga avbrott. Jere Karalahti, Ted Brithén och Lawrence Pilut missar garanterat matchen. Det är dessutom högst osäkert om Eric Christensen och Adam Almqvist kan vara med. Christensen är ligans bästa spelare och Almqvist kommer att ta en landslagsplats den här säsongen så det är tunga avbrott.

Vi är bra förberedda för seriepremiären, säger Jimmie Ericsson till skellefteaaik.se

Screen Shot 2015-09-17 at 10.04.55

Skellefteå AIK ser lika starka ut som vanligt. Tillskottet av Alexander Urbom kommer göra mycket för backspelet och framåt har de ligans bästa forwarduppställning. Nyckeln till framgång för Skellefteå har dock varit deras spelsystem där de enkelt kan byta tongivande spelare. Spelarna vet precis vad som förväntas av dem och de nöter ner de andra lagen över ligaspelet.

Skellefteå öser på från första nedsläpp och vinner matchen med 5 – 2.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.