Dagens Speltips | Sirius mot GAIS | Superettan
Speltips

Sirius mot GAIS

Fotboll
Spelmarknad:
IK Sirius - GAIS
Tips:
1
Odds:
1.62
Spelstopp:
15 September 19.20
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

IK Sirius gör en mycket bra säsong i Superettan. Nykomlingen ligger på sjunde plats i ligan och föreningen är oerhört segerviss inför kvällens hemmamatch mot GAIS. Såpass segervissa att deras VD, Rit-Ola Andersson, har lämnat en vinstgaranti. Alla som köper en biljett till kvällens match får gratis inträde till nästa hemmamatch om Sirius tappar poäng i kväll.

Det här är ett kul initiativ, men det är inte så att Ola sticker ut hakan speciellt mycket. Sirius har visserligen haft svårt att vinna på hemmaplan den  här säsongen. De har bara vunnit två av elva hemmamatcher men det här är ett bra läge för Sirius. GAIS har varit bedrövliga på bortaplan. En vinst och nio gjorda mål på elva matcher är faktiskt jättedåligt och jag har svårt att se hur de ska kunna vända trenden mot Sirius. Uppsalalaget bör kunna kontrollera matchen genom ett stort bollinnehav och jag tror nog att de petar in ett par bollar. Sirius är väldigt formstarka och har bara en förlust på de 15 senaste matcherna. De har visserligen haft lite problem med att sätta spiken i kistan och 9 oavgjorda matcher på 22 spelade är mycket.  Det är väldigt positiva tongångar i Sirius inför matchen. Skadelistan ser bättre ut än länge och det sägs att formen på träningarna har varit väldigt bra.

Sirius vinner i kväll och Rit-Ola kan lugnt gå och lägga sig i solariet utan att behöva tänka på förlorade biljettintäkter fån den kommande matchen. Betsson betalar 1.62 för hemmavinsten, men jag är lite inne på att kombinera det med över 2,5 mål i matchen. Det är väldigt bra väder i Uppsala, vilket bör öppna för en bra match. Min gissning är att det blir ett tidigt ledningsmål för Sirius varpå GAIS måste flytta upp och Sirius kan utnyttja det till sin fördel och vinna med 2 -1 efter att GAIS knoppat in ett sent reduceringsmål i slutet av matchen.

Överspelet betalar 1.74 hos Betsson. Öppna ditt konto hos Betsson här.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.