Speltips | Sevilla mot Fiorentina 7 maj | Europa League
Speltips

Sevilla mot Fiorentina

Fotboll
Spelmarknad:
Sevilla - Fiorentina
Tips:
1
Odds:
1.80
Spelstopp:
7 May 21.05
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Sevilla vinner sin hemmamatch mot Fiorentina i kvällens Europa League. Ladbrokes ger 1.80 gånger pengarna på spelet.

Sevilla fick stryk senast hemma med 2-3 mot Real Madrid efter att Cristiano Ronaldo skickat in alla tre målen. Innan dess var det länge sedan man förlorade hemma på Ramón Sánchez Pizjuán. Man förlorade en träningsmatch hemma den 15 augusti 2014, men bortser vi från den måste vi gå tillbaka till den 13 mars 2014 för att hitta en hemmaförlust. Då föll man mot Real Betis. 

Fiorentina har lite grus i maskineriet. De 10 senaste matcherna har man tre vinster, två oavgjorda och fem förluster. Så det känns inte helt dumt att bara gå på Sevillas fina hemmaspel och spela raka ettan.

Sevilla har även gjort mål i 15 matcher i rad. Senast man inte gjorde mål var mot supertighta Atlético Madrid. Fiorentina har å sin sida gjort mål i elva av sina senaste 15 spelade. Den som vill skulle kunna spela på att båda lagen gör mål och att Sevilla vinner till 3.70 gånger pengarna. Också det oddset kommer från Ladbrokes. Det spelet kittlar lite men jag fegspelar raka ettan till 1.80 gånger pengarna.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.