Speltips | Schweiz mot England | EM-Kval 8e september 2014
Speltips

Schweiz mot England

Fotboll
Spelmarknad:
Schweiz - England
Tips:
1
Odds:
2.70
Spelstopp:
8 September 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

I kväll har vi ett gäng intressanta matcher från EM-kvalet. Vi får bland annat se världens mest överskattade landslag igen, när England åker till Schweiz. England och Schweiz har antagligen bokat sina flygbiljetter till Frankrike 2016. De har fått en straffspark till grupp och att något av de andra lagen ska kunna hota deras direktplatser finns inte på någon karta alls. Det här bör öppna för en hemmavinst då det inte på något sätt är en måstematch för England. England kan rotera in lite spelare och experimentera lite mer än vanligt samtidigt som Schweiz vill ta en fin skalp på hemmaplan. Här är mina spel och alla odds kommer från Bet365.

– Hemmavinsten betalar 2.70 hos Bet365 och jag spelar mer än gärna.

– Raheem Sterling att göra mål ger 5 gånger pengarna. Taget.

– Över 2.5 mål till 2.40 spelas också.

bet365
Precis som vi såg i VM så är dagens England ett bedrövligt landslag. De kommer att avancera till EM-slutspelet, men jag tror inte att de kommer ha speciellt mycket att hämta där. Som jag ser det så är det i stort sett bara Raheem Sterling som har klar stjärnstatus i det engelska laget. Hans snabbhet kan riva sönder vilket försvar som helst och med honom på plan så kan motståndarna aldrig bli bekväma. På mitten ser det rent ut sagt bedrövligt ut. Jordan Henderson är väl det starkaste kortet där, vilket säger allt. I backlinjen återfinns Phil Jones, så ni kan ju gissa kvalitén på den.  Det här är ett ganska talande klipp för hur jag tror det kommer att gå för England i EM:

Schweiz då? Till skillnad från England så tror jag att de har något riktigt bra på gång nere i alplandet. De blandade och gav under VM och förlusten mot Frankrike är naturligtvis det första som kommer upp på näthinnan. Men man får inte glömma att de besegrade Ecuador och att de höll 0 – 0 mot Argentina i närmare 120 minuter. De har ett fysiskt starkt lag med ett par tydliga spetsar i Shaqiri och Behrami. Bli inte förvånade om de gör lite väsen av sig i Frankrike 2016.

Kvällens match börjar 20:45 och ni följer den på Eurosport.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.