Speltips | Roma mot Juventus | Serie A
Speltips

Roma mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Roma - Juventus
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
2 March 21.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Toppmöte i Serie-A och min känsla är att vi får se precis hur mycket bättre Juventus är än resten av ligan. Unibet betalar 2.35 på att de slår Roma ikväll och jag tror att det är spelvärt trots bortaplan.

Besök unibet.com och ta rygg på spelet direkt. Du kan få en bonus värd 1200 spänn.

Så, hur bra är Juventus? Dom har spelat 24 matcher i ligan, vunnit 17, spelat oavgjort sex gånger och bara förlorat en match. De har gjort 51 mål och släppt in 13. De har släppt in 13 mål på 24 matcher! De ligger nio poäng före just Roma och det är tydligt att de är flera klasser bättre än alla andra lag i ligan. De har praktiskt taget redan säkrat ligatiteln, men tre poäng skulle vara den sista spiken i kistan. Det finns ingen möjlighet att Roma tar in tolv poäng på tretton matcher. Juventus saknar visserligen Andrea Pirlo som blev skadad i Champions League-matchen mot Dortmund förra veckan. Jag tror dock inte att det gör någonting och att vi får över två gånger på Juventus är bra oavsett vilket lag de möter i ligan.

Roma är bra, men det räcker inte ikväll. Juventus vet precis vad en vinst skulle betyda och jag tror att de rullar hem en ganska enkel seger. Ska vi säga 2 – 0?

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.