Real Sociedad - Villarreal -
Speltips

Real Sociedad – Villarreal

Fotboll
Spelmarknad:
Real Sociedad - Villarreal
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1.86
Spelstopp:
25 August 20.15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Fredagens spelutbud är inte magiskt, men jag vänder blicken till Spanien och mötet mellan Sociedad och Villarreal, två lag som definitivt kan vara med och slåss om placeringar bland topp sex i Primera.

Det är spelet satt långt inne. Utbudet är inte sprudlande idag, men jag ger mig in i Primera Division och kollar läget. Den spanska högstaligan är bara en omgång ung, och spelet har förstås inte satt sig än för klubbarna.

Jag tycker att procenten hemma på Sociedad har blivit lite väl hög idag. Villarreal har lite skadebekymmer men har ändå riktigt vassa anfallsvapen som Bacca, Sansone och Bakumbu spelbara. Bakumbu gjort flest mål förra säsongen för laget – han var avstängd i premiären men ska nu vara tillbaka.

Sociedads bästa målskyttar från förra säsongen; José och Juanmi gjorde båda mål i premiärvinsten borta mot Celta Vigo och blir farliga igen på hemmaplan.

Jag testar BTTS till 1.86 på Unibet. Men jag håller nere insatsen och fokuserar desto mer på helgens fina utbud. 🙂 Ska konto + bonus här.

Även x2 till 1.76 känns lite intressant.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.