Speltips | Real Madrid mot Juventus | Champions League
Speltips

Real mot Juve

Fotboll
Spelmarknad:
Real - Juve
Tips:
Pirlo sista målskytt
Odds:
21
Spelstopp:
13 May 20.45
Spela här!

Innan kvällen blir natt och vi får se Alexander Ovetjkin skjuta ut Henke Lundqvist ur Stanley Cup så är det en liten fotbollsmatch som ska spelas nere i Madrid. Real Madrid tar sig an Juventus efter att ha förlorat första mötet i Turin med 2 – 1. Det där bortamålet kan komma att bli väldigt viktigt och känslan är onekligen att Real Madrid lyckas lösa det här på ett ganska bra sätt. Vi får 1.74 på att marängerna går vidare och även om jag lägger en liten slant på det, så åker merparten av slantarna in på lite olika målskyttar.

Cristiano Ronaldo: Cristiano Ronaldo gör fler mål än vad han spelar matcher så 1.83 på att han gör mål känns rätt bra oavsett motstånd.

Carlos Tevez: Carlos Tevez är en fantastisk fotbollsspelare som just nu huserar på nivån strax bakom Messi och Ronaldo. Vi får åtta gånger på att han gör första målet och det kan väl vara värt en liten slant.

Andrea Pirlo: Vi får 21 gånger på att världens mest fantastiska man gör sista målet. Det är väl inte uteslutet att Juventus får en frispark i ett farligt läge med 10 minuter kvar, eller? Att Pirlo skulle skruva in den ribba in tar jag för givet?

Oddsen kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att alla som gör en insättning fram till den sjätte juni är med i utlottningen av en Mini Cooper S?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.