Speltips | Real Madrid mot Napoli | Champions Leauge
Speltips

Real Madrid mot Napoli

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Real Madrid - Napoli
Tips:
Benzema gör mål
Odds:
2.15
Spelstopp:
15 February 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Real Madrid tar emot Napoli hemma på Santiago Bernabéu-stadion och att den här matchen kommer bjuda på mål är så gott som självklart, i alla fall om man ska lita på statistiken.

Spela på Champions League hos Nordicbet här!

Två målglada lag på samma gräsmatta, kan det ge annat än en målrik och härlig fotbollsmatch? Tveksamt. Hemmalaget har radat upp segrar på just hemmaplan den här säsongen. Elva hemmamatcher man spelat i La Liga och av dem har man nio vinster och två oavgjorda. Målskillnaden är 29-10 så att Real Madrid trivs på hemmaplan råder det väl inga tvivel om?

Gästerna från Neapel är dock inte i så dålig form de heller. Fyra vinster och en oavgjord har de med sig på sina fem senaste matcher och då har man hunnit med en urladdning borta mot Bologna där de vann med hela 7-1.
De har även slått Milan på bortaplan i slutet av januari och går bra i ligan där de är parkerade på en tredjeplats för tillfället, två poäng upp till tvåan Roma och nio till serieledande Juventus.

Målglada Napoli kan mycket väl bjuda ett hemmastarkt Real Madrid på ett tufft motstånd ikväll, men jag tror ändå att Zinedine Zidane och hans Real hittar ett sätt att vinna.

Karim Benzema har inte riktigt varit den målspruta som vi är vana vid, men i Champions League har han fyra mål på kontot den här säsongen och att han sätter sitt femte ikväll är spelbart till 2,15.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.