Speltips | Real Madrid mot Liverpool | Champions League 2014
Speltips

Real Madrid mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Real Madrid - Liverpool
Tips:
3 - 0
Odds:
9.20
Spelstopp:
4 November 20.45
Spela här!

Real Madrid gjorde precis vad de ville borta mot Liverpool för ett par veckor sedan. Så hur kommer det se ut idag när lagen möts på Santiago Bernabeu? Min känsla är att Real Madrid kör över Liverpool totalt. Den forna storklubben är en spillra av vad de var samtidigt som Real Madrid är bättre än på väldigt länge. Tyvärr så speglar Real Madrids dominans även oddsen. Även om jag är ganska övertygad om att det finns ett tydligt värde i de 1.25 som vi får på hemmasegern så är det faktiskt inget vidare kul odds. Men för att det ska bli spännande i när det plingar till i tv-rutan så väljer jag att lira två resultat.

Jag spelar 3 – 0 och 3 – 1 till 9.20 och 9 gånger pengarna. Oddsen kommer från Redbet där alla nya kunder är med och tävlar om en iPhone 6 plus. Läs mer om tävlingen här.

Senast lagen möttes i Champions League så var det inget snack om saken. Real Madrid dominerade från matchminut 2 ungefär och de vann till slut med 3 – 0. Det var ett ganska väntat och talande resultat. Liverpool var oerhört bra förra året men det lag som de ställer upp med nu har ingenting i Champions League att göra. Steven Gerrard är medioker för att uttrycka sig snällt, Daniel Sturridge är skadad och Mario Balotelli verkar ha ledsnat på att vara i Liverpool. Att de dessutom envisas med att spela Glen Johnson varje match är ju ett kapitel för sig.

Real Madrid är världens bästa lag just nu. Det är inget snack om saken. Ronaldo är världens bästa fotbollsspelare, Kroos och Modric är vansinnigt bra och få spelare kan servera passningar på samma sätt som James Rodriguez. Real Madrid vinner den här matchen och den enda frågan är väl egentligen hur många mål de gör. 3 – 0 är en kul lapp och 3 – 1 är en skön gardering om Martin Skrtl skulle råka snubbla in en hörna eller sådär.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.