Speltips Real Madrid Bayern München - 23/4 Champions League
Speltips

Real Madrid – Bayern München

Sport
Spelmarknad:
Real Madrid - Bayern München
Tips:
2, 1 inget spel
Odds:
1.72
Spelstopp:
23 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Regerande mästarna Bayern München söker ett gott resultat på bortaplan att ta med sig hem till Allianz Arena nästa vecka. Bayern är favoriter att vinna hela turneringen och ska enligt alla stora spelbolag ta sig förbi Real Madrid. Favoritskapet för avancemang är ca 63,5 %. Om Bayern München går hela vägen och vinner CL igen blir de det första laget någonsin som vinner cupen två år i rad.

Bayern promenerade sig till seger i Bundesliga. Detta har gjort att Bayern, efter det stod klart att de vunnit, totalt slagit av på takten och inte spelat ordentlig fotboll i ligan. Laget som inte gick att besegra åkte på stryk två matcher i rad. Om man ska vara helt ärlig är matcherna mot United de senaste där Bayern visade klass. Frågan är om Bayern München är ur form eller om det bara handlar om att de inte kunnat motivera sig att spela?

Pep Guardiola har stått mot Real Madrid förr och vet hur det är att spela på Santiago Bernabeu. Men Ancelotti har varit med förr han också. Det märks inte minst på hans utspel om Bale och Ronaldo. Ska de starta eller hoppa in? Vad Italienaren än säger ska man nog inte ta det som lag. Som tippare är det så klart ganska avgörande. Därför kör jag ett garderingsspel. Jag spelar på: Real Madrid inget spel och att Bayern München vinner till 1.72 hos Ladbrokes. Det betyder alltså om Bayern vinner får du 1.72 gånger insatsen, och om Real vinner får du pengarna tillbaka. Mitt resonemang löper alltså naturligtvis utifrån frågetecknen kring Bale och Ronaldo. Utan dem tror jag Bayern tar tre pinnar. Är de med kan det bli jobbigare för vem vet vad de där grabbarna kan hitta på. Visar det sig att Bale och Ronaldo startar skulle jag inte vara lika glad över att ha spikat tvåan och därav den här garderingen .

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.