Speltips | Rayo Vallecano mot Atletico Madrid | Tippat
Speltips

Rayo Vallecano mot Atletico Madrid

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Rayo Vallecano - Atletico Madrid
Tips:
2, utan insläpp
Odds:
2.28
Spelstopp:
30 December 18:15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Lite fotbollsunderhållning såhär precis inpå nyår är hur fint som helst. I kväll tror jag att det finns bra värde också att backa Atletico Madrid borta mot Rayo Vallecano.

Atletico överraskar ingen längre. Diego Simeone har varit där tillräckligt länge att alla vet var man får av det här laget. Det är disciplin å det värsta med ett tight försvar och ett hårt jobbande lag. Man gör bra mycket färre mål än de Barcelona och Real Madrid. Men man tar sina poäng genom att hålla tätt bakåt och fixa alla säkra matcher.

Atletico har släppt in endast 8 mål i ligan så här långt. Det är 0.5 insläppta mål per match. Det är ett jäkligt bra facit. Rayo Vallecano å sin sida har släppt in hela 37 mål på 16 matcher. Visserligen är den där matchen man torskade mot Real Madrid med 10-2 med två man utvisade inräknat. Men även om vi skulle räkna den matchen som en blott uddamålsförlust är man ändå sämst i ligan på avdelning insläppta mål. Kort och gott tror jag att Atletico gör mål på ett taskigt Rayo-försvar medan hemmalaget inte lyckas göra detsamma på Atletico. Rayo Vallecanos offensiv är inte usel, men det är helt enkelt svårt att göra mål på Atletico Madrid.

Jag tror det är en standardseger för Atletico Madrid som vi får se och jag tycker att det finns bra värde i 2.28 gånger pengarna på Atletico utan insläpp. Oddset är från Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.