Speltips | Paris Saint-Germain mot Lyon 10/2 Franska Cupen | Tippat
Speltips

Paris Saint-Germain mot Lyon

Fotboll, Franska Cupen
Spelmarknad:
Paris SG - Lyon
Tips:
X/1
Odds:
4.20
Spelstopp:
10 February 21:05
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Matchstart 21:05, sänds ej på svensk TV

Paris Saint-Germain ska spela mot Lyon i Franska Cupen. Få tror att Lyon kommer att lyckas rubba superlaget PSG.

Det finns fog för viss oro i den här matchen (för de som håller på PSG) med tanke på att Champions League drar igång nästa vecka. Det kanske gör att man vill spara lite på krutet. Men om du tror att det blir målrikt och att en viss Zlatan Ibrahimovic hittar rätt så finns ett schysst odds hos Ladbrokes – 4.20 på att Zlatan gör två mål eller fler.

Avvaktande, kontrollerande, och PSG-avancemang

Min rubrik ovan sammanfattar vad jag tror. Champions League är prio nummer ett och jag tror att man har ögonen på hemmamötet mot Chelsea i åttondelen på tisdag i nästa vecka. Lägg till att Lyon har visat bra form och vunnit två matcher i rad med 3-0. Så det är ett gäng i form man ska möta. PSG kan köra över Lyon, men inte om man väljer att spela på tre kvarts fart.

Chanserna att Lyon ska hota PSG är inte superstora. Frankrikes bästa lag är så pass bra just nu att även om man får en kasse i baken så kammar man till sig och gör det där extra jobbet som krävs.

Jag tror att Lyon kommer att få jaga boll och försvara mot ett PSG som helst vill hålla i. Planen är att kontrollera matchen och hoppas på utdelning trots att man inte ger allt. Efter 0-0 i halvtid gör sedan PSG jobbet och avancerar. Kryss i halvtid och ettan vid full tid (X/1) ger Ladbrokes 4.20 gånger pengarna på.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.