Speltips | Premier League 2017/18 Odds och Bonusar
Speltips

Premier League 2017/18

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Vinnare
Tips:
Arsenal
Odds:
13
Spelstopp:
11 August 20:45
Spela här!
Ingen sportbonus

En ny Premier League-säsong står för dörren. Här får ni våra tankar inför den stundande säsongen. Vi bjuder på odds, speltips och fina bonusar inför den efterlängtade säsongsstarten.

Oddsen inför Premier League 2017/18 kommer från Bet365. Bet365 är världens största spelbolag och överlägsna när det kommer till betting på Premier League. Om du öppnar ditt konto idag kan du dessutom få 1000 kr extra att spela med.

Vem vinner Premier League 2017/18?

Den mest intressanta frågan är naturligtvis; vem vinner ligan? Chelsea är regerande mästare och vi tror att bucklan stannar i London, samtidigt som den byter ägare. Vårt vinnarspel blir istället Arsenal. Arsenal såg väldigt bra ut mot Chelsea i Community Shield förra veckan och med Alexandre Lacazette på topp kommer de bli livsfarliga.

Bet365 betalar 12 gånger på att Arsenal vinner och det känns onekligen som det mest intressanta oddset.

Vem vinner skytteligan i Premier League?

Om Arsenal ska vinna ligan behöver den en bra säsong från Alexandre Lacazette. Om det lossnar för honom och Arsenal hittar ett bra flyt i sitt spel kan han mycket väl göra 30 kassar. Bet365 betalar 13.00 gånger på Lacazette och det lockar.

Tittar vi på utmanarna så tror Bet365 mest på Harry Kane (4 ggr) och Romelu Lukaku (5ggr). De två kommer göra bra med mål och det behöver inte vara fel att gardera.

Om du vill ha en riktig praktskräll kan det vara värt att titta på Liverpool. Daniel Sturridge och Sadio Mané. Sturridge och Mané har vissa problem med att hålla sig friska, men när de väl är på planen är de livsfarliga.

Vårt val blir Lacazette till 13 gånger pengarna.

Bästa nykomling i Premier League 2017/18

Newcastle har ett bra lag och vi tror de kan vara ett stabilt mittenlag. Vi får 1.61 på att de blir bästa nykomling och det känns oerhört stabilt. Vi får dessutom sex gånger pengarna på att alla nykomlingar lyckas hänga kvar och det känns ganska intressant.

Premier Leauge startar 11e augusti med Arsenal mot Leicester. Säsongen följer ni som vanligt på Viasat och tippat.se.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.