Speltips | Premier League 2015/16 | Fotboll
Speltips

Premier League 2015/16

Fotboll
Spelmarknad:
Premier League
Tips:
Vinnare
Odds:
5.50
Spelstopp:
8 August 13.30
Spela här!
Ingen sportbonus

Premier League är lite drygt två veckor bort och eftersom att dagens spelutbud lämnar en hel del åt fantasin tänkte jag dela med mig av de långtidsspel som jag lämnar in innan ligastarten.

Alla odds nedan kommer från bet365.com som är ett av de absolut bästa bolagen när det kommer till Premier League. Om du inte har något konto kan du dessutom få 1000 spänn extra att spela för när du gör din första insättning. 

Hämta din bonus hos Bet 365 här!

Premier League följer du via Visats Kanaler. Sportpaketet hos Viaplay kostar 299 kronor i månaden och utöver Premier League får du alla matcher från NHL, NFL och Champions League. Helt klart värt slanten om du är sportintresserad.

Vem vinner ligan?

De fyra stora har sakta men säkert blivit de två stora de senaste åren. Att Chelsea försvarar sin ligatitel betalar 2.50 gånger insatsen och vi får 3.75 gånger pengarna på Manchester City. Det här är de två starkaste lagen men för egen del känns det inte speciellt kul att ligga ut med insatsen under hela säsongen för den återbetalningen. Bakom de två stora favoriterna hittar vi Arsenal och Manchester United. Arsenal står 5.50 gånger pengarna och united betalar 6.00. Det här är två lag som har värvat intressant och jag tror att det finns lite värde i båda spelen här. Arsenal får in trygghet i form av Petr Chech och framåt ser det väldigt intressant ut. Manchester United har öppnat plånboken och förstärkt truppen rejält. Både Bastian Schweinsteiger och Memphis Depay är klasspelare som kommer göra United till ett bättre lag. Får de bara ordning på backlinjen kan det bli en kul säsong på Old Trafford.

Mitt spel? Arsenal vinner ligan till 5.50 gånger pengarna. Rygga spelet hos bet365.com

Petr Chech Arsenal

Vem vinner skytteligan?

Föga förvånande så är det Sergio Agüero och Diego Costa som är favoriter till skytteligatiteln. Agüero sprang iväg med titeln förra säsongen och det är väl relativt troligt att han lyckas med det igen. Agüero betalar 4.00 gånger pengarna och Diego Costa ger 6.00 gånger insatsen. Det finns värde i båda spelen men jag har återigen ögonen på Emirates Stadium. Alexis Sanchez, Arsenal, betalar 17.00 gånger pengarna. Sanchez var riktigt bra förra säsongen och även om han spelat väldigt mycket matcher de senaste två säsongerna tror jag att han har tillräckligt med krut kvar i tunnan för att han ska kunna öka på förra säsongens målskörd. Arsenal kommer att göra en bra säsong och om det klaffar kan vi få se 30 mål från Sanchez.

Mitt spel? Alexis Sanchez, Arsenal, till 17.00 gånger pengarna. Lämna in ditt spel hos bet365.com

Vilka åker ur?

Det är inte alltid kul att leka domedagsprofet. Speciellt inte när bet365.com betalar och sex gånger pengarna på att Newcastle åker ur och man minns de planscher på Peter Beardsley och Alan Shearer som satt i pojkrummet. Det har varit kaos i den klassiska klubben de senaste åren och så länge Mike Ashley rattar skutan kommer det inte att bli bättre. Newcastle har visserligen plockat in ett par intressanta spelare i Georginio Wijnaldum och Alexandar Mitrovic, men känslan är att de gör bra höstsäsonger och sedan säljs med en god vinst under januarifönstret. Det finns en överhängande risk att Newcastle gör en bedrövlig säsong och sex gånger pengarna på nedflyttning är ett bra odds.

Mitt spel? Newcastle får lämna Premier League till 6.00 gånger pengarna. Rygga på Bet 365

Årets flopp?

I mina ögon finns det som vanligt en klar kandidat till att bli årets flopp. Liverpool är ett skämt till fotbollsförening och 15 gånger på att de hamnar på den undre halvan måste vara spelvärt. Även om Daniel Sturridge skulle vara skadefri så är det James Milner, Jordan Henderson och Joe Allen som ska servera honom. Det går inte.

Spela på att Liverpool hamnar på undre halvan till 15.00 gånger pengarna hos Bet365.

liverpool

Hur går det för Harry Kane?

Harry Kane tog hela England med storm förra säsongen. 21 mål och ett avgörande i derbyt mot Arsenal gjorde honom till en levande legend på White Hart Lane. Det finns spekulationer om att han var ett “one hit wonder”, men jag tror att han är legitim. Harry Kane har en av ligans bästa passningsspelare i Christian Eriksen bakom sig och han kommer att få många bra lägen. Vi får 6.00 gånger pengarna på att Kane gör 20 eller fler mål i ligan och det borde han klara av tillräckligt ofta för att vi ska testa.

– “Harry Kane, ynglingen som redan är på väg att bli den mest ikoniske spelaren Tottenham Hotspur producerat under de 30 år som jag följt klubben” – Erik Niva om Harry Kane

Mitt spel? Harry Kane gör fler än 19.5 mål i ligan. Spela hos Bet365.com

 

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.