Porto – Juventus -
Speltips

Porto – Juventus

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Porto – Juventus
Tips:
Higuain att göra mål
Odds:
2,60
Spelstopp:
22 February 20:45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Efter gårdagens Champions League-matcher som bjöd på målkalas och riktigt trevliga tillställningar så är det inte konstigt om man längtar efter kvällens matcher. Får vi se något liknande igen? Det är tveksamt, men när Juventus tar sig an Porto på bortaplan så tror jag att vi bjuds på mål och här spelas en riktigt vass målskytt till ett odds som heter duga.

Spela på Champions League hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Juventus mot Porto, känns på förhand som en spännande match som kan sluta lite hur som haver. Bortalaget är såklart favoriter och i mina ögon är det med all rätt, för att de reser hem från Portugal med en seger det tror jag på. De ser verkligen bra ut den här säsongen. Bra försvarsspel och en målvakt som levererar när det behövs.
Sen har man en målskytt som heter duga och det är nog det som avgör den här matchen.

I ligan har denne fantastiske Gonzalo Higuain levererat sju mål på de sju senaste matcherna. Det är ett facit som bevisar att han är i form och den formen är bra att ha i ryggen inför en åttondelsfinal i Champions League.

Spelbolagen tror på en målsnål match här. Det tror inte jag. Jag tror att båda lagen kommer att göra mål och att Juve till slut vinner på Estádio do Dragão ikväll.

Speltipset från matchen blir att Gonzalo Higuain ska göra mål och det spelas till 2,60.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.