Speltips | Polen mot Skottland EM-kval 14/10
Speltips

Polen mot Skottland

Fotboll
Spelmarknad:
Polen - Skottland
Tips:
1
Odds:
1.85
Spelstopp:
14 October 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Polen vinner mot Skottland i kvällens EM-kval vilket du får 1.85 gånger pengarna på hos Ladbrokes.

Polen övertygade mot Tyskland, men jag hade kanske spelat det här spelet i alla fall. Det ska inte komma som en chock att det finns kvalité i Polen. Vi har pratat mycket om Lewandowski som sig bör, men bakåt ser Polen väldigt bra ut också. Jag var förut inte helt såld på Wojciech Szczesny men han har helt klart blivit mycket bättre. Polens försvar är också bra. Mot Tyskland startade Szukala, Jodlowiec, Wawrzyniak och Gilk mot och det lär väl bli samma ikväll mot Skottland. Polen leder grupp B med 0 insläpp och 9 mål framåt efter två spelade matcher:

 1 Polen     2 2 0 0  9-0  6
 2 Irland     2 2 0 0  9-1  6
 3 Skottland   2 1 0 1  2-2  3
 4 Tyskland    2 1 0 1  2-3  3
 5 Georgien    2 0 0 2  1-3  0
 6 Gibraltar   2 0 0 2  0-14  0

Den som någonsin har öppnat en historiebok (eller gått utanför dörren) kanske vet att det finns lite historia mellan Tyskland och Polen. Att möta tyskarna på hemmaplan i Warszawa inför 40 000 åskådare är lite av en annan femma än att möta Skottland. Men visst finns hemmastödet att backa upp Polen i kväll igen.

Det finns en spelare i Skottland som jag tycker att alla ska vara rädda för, nämligen Steven Naismith. Inte för att han är så fruktansvärt bra, utan för att han spelar så vårdslöst. Han påminner mig lite om en gammal Alan Smith som skiter i vem som blir skadad, så länge någon skadas.

Jag känner att det är vettigt att spela på trenden i den här matchen. Polen har fin form och fina resultat i bagaget. De spelar hemma och får ett fint slagläge framöver om de tar tre pinnar ikväll. Skottland har inte gjort bort sig efter vinst mot Gibraltar och förlust mot Tyskland, men deras spel är inte i nivå med Polen. Det kan nog bli en tuff och grisig kamp där Polen slutligen drar det längsta strået med lite finess från exempelvis Lewandowksi.

 

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.