Speltips | Örebro HK mot Skellefteå AIK | SHL 9e oktober
Speltips

Örebro mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Örebro HK - SAIK
Tips:
2
Odds:
1.85
Spelstopp:
9 October 18.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Örebro får äran att gästas av Sveriges bästa hockeylag i kväll. Skellefteå är på besök och jag har en känsla av att vi får ser en ganska rejäl uppvisning av västerbottningarna. Trots att de tappade flera tongivande spelare inför säsongen har de fortsatt precis som vanligt. De spelar en oerhört fin hockey och i kväll tror jag det är klasskillnad.

Bet365, världens bästa spelbolag, ger oss 1.85 på SAIK och det är klart spelvärt. Ta rygg här!

Inför säsongen var det många som undrade hur det skulle gå för Skellefteå efter sina två raka sm-guld och sitt stora spelartapp. SAIK själva har ine varit speciellt oroliga. De kär på som vanligt och toppar ligan efter åtta omgångar. De har satt sitt spelsystem och slussar in spelare som vet precis hur de ska spela. De har dessutom en väldigt bra målvakt. Jag trodde att Växjö och Frölunda skulle vara med och slåss om guldet inför säsongen men jag har ändrat mig redan nu. SAIK är Sveriges bästa lag och de tar sitt tredje raka. Om ni kollar matchen i kväll så bör ni hålla ett öga på Sebastian Aho i Skellefteå. Född 96 men redan nu en fantastisk hockeyback.

På tal om unga backar. Sverige kan få en riktigt jävla bra backuppsättning till JVM som spelas i Kanada kring jul och nyår. Kylington (FBK), Aho (SAIK), Pilut (HV71), Johansson (HV71)  och Robert Hägg om han kommer loss (AHL). Kan bli ett riktigt bra JVM om de får ihop det och alla är skadefria.

Åter till kvällens match. Örebro verkar gå mot en ganska okej säsong i SHL. Tre fullpoängare på sina åtta första matcher är klart godkänt. De komemr dock inte göra något avtryck i slutspelet och de såg dock ganska svaga ut senast mot Leksand. Jag kan inte tänka mig att de har någon större chans mot SAIK. Visst, större skrällar har inträffat men i mina ögon är det klasskillnad. SAIK vinner komfortabelt och 1.85 är bra.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.