Speltips | Örebro mot Frölunda | SHL 2014/15
Speltips

Örebro mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Örebro - Frölunda
Tips:
Ö 5.5
Odds:
3.25
Spelstopp:
11 December 19.00
Spela här!

Frölunda drar till Örebro för att försöka jobba hem sina första SHL-poäng på tre raka matcher. Göteborgarnas förlustrad har låtit Skellefteå segla iväg högst upp i tabellen, men jag är ganska säker på att FHC får skutan på rätt köl ganska snart. Tyvärr tycker jag att oddset på Frölunda är i lägsta laget. Däremot så får vi jättefina 3.25 på över 5.5 mål.  Oddset kommer från Betsafe där alla nya kunder får ett riskfritt spel värt 1000 spänn.

Gästande Frölunda är på väg att infria de förväntningar som fanns på dem inför säsongen. Många trodde att de skulle spela en offensiv och effektiv hockey, vilket är precis det de gör. De håller pucken inom laget på ett bra sätt och samtliga “stjärnor” i laget levererar på en bra nivå. I dagsläget så spelas finalen mellan Skellefteå och Frölunda. De två lagen är en klass bättre än resten av ligan och om inget jättekonstigt händer så kan jag inte se något annat lag i finalen.

Örebro gör även dom en riktigt bra säsong. Tyvärr har de inte riktigt klass nog att hota Skellefteå eller Frölunda över 55 omgångar (eller sju matcher), men de ska vara stolta över sitt lagbygge. Sättet som de har etablerat sig som en elitförening är imponerande och det finns nog en hel del klubbar i Sverige. Tyvärr tror jag att Örebro får det väldigt svårt i kväll och att Frölunda kommer att blåsa på.

Både Örebro och Frölunda är två målglada lag och min känsla är att FHC bara får hål på Örebro i första perioden så kommer det rinna iväg. Det lossnar Frölunda i kväll som revanscherar sig från sin lilla svacka och göteborgarna vinner med 5 – 2.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.