Dagens speltips | New York Rangers mot Pittsburgh Penguins |
Speltips

New York Rangers mot Pittsburgh Penguins

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Penguins
Tips:
2
Odds:
3.40
Spelstopp:
17 April 01.05
Spela här!

New York Islanders levererade i natt och vi fick en bra start på Satnley Cup, så nu hoppas vi kunna surfa vidare på vågen. Idag är känslan att spelbolagen har övervärderat New York Rangers lite. De vann visserligen Presidents Trophy, men 3.40 på Pittsburgh Penguins i natt är lite för högt för att jag ska tacka nej.

Oddset kommer från Mobilbet och du har väl inte missat att du får en gratis hundring att spela för när du öppnar ditt konto via Tippat.se. Besök Mobilbet här.

New York Rangers hade en väldigt bra grundserie. Så bra att de tog mest poäng av alla lag faktiskt. Men jag kan inte undvika att tycka att de överpresterade lite. Deras motståndare hade faktiskt fler skott mot mål än vad Rangers själva hade och deras PDO var över 102 om jag inte har helt fel. Siffror är inte allt inom hockey, men det finns en hel del som tyder på att Rangers överpresterade. Pittsburgh däremot spelade på en ganska rimlig nivå genom hela säsongen och även om de saknar Kris Letang så bör de kunna fortsätta med att dominera matcher på ett offensivt sätt. Penguins har dessutom SIdney Crosby som säger att han är friskare än på många år och då är 3.40 på Penguins bra mot alla lag. Penguins är dessutom bättre på att teka än vad Rangers är och det kommer vara viktigt i slutspelet.

Dagens speltips blir helt klart Penguins till 3.40.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.