Dagens speltips | Rangers mot Penguins | Stanley Cup
Speltips

New York Rangers mot Pittsburgh Penguins

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Penguins
Tips:
2 ink OT
Odds:
2.60
Spelstopp:
25 April 01.05
Spela här!

New York Rangers kan avancera till nästa runda i natt. Allt som krävs är en vinst mot Pittsburgh Penguins men i mina ögon så är oddsen inför nattens match väldigt skeva. För att vi ska kunna spela på att Rangers vinner nattens match (OT inkluderat) så behöver de ha ungefär 70 % vinstchans. Rangers är bra, men oddset är på tok för lågt. De möter trots allt ett lag med världens bästa hockeyspelare.

Att Penguins vinner (OT inkluderat) till 2.60 känns däremot som ett ganska rimligt odds. Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har något kan du hämta en gratis hundring och en schysst välkomstbonus.

Ranger har vunnit de två senaste med uddamålet och den senaste vinsten kom under övertidsspel. Rangers målvakt, ni vet den där vansinnigt snygga frölundaprodukten med en halvtaskig tvillingbror, har varit sjukt bra och är en stor del i att Rangers har ledningen med 3 – 1. Lundqvist har släppt in 1.74 mål per match och framförallt så är han den målvakt som har bäst statistik på högprocentsskott. Penguins behöver bara vara lite mer disciplinerade och hålla sig borta från utvisningsbåset, så kommer de ha en bra chans.

Penguins har kniven mot strupen och jag tror att de vinner det här åtminstone 40 % av gångerna så 2.60 är ett bra odds.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.