Speltips | New York Rangers mot New York Islanders | NHL
Speltips

New York Rangers mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Rangers - Islanders
Tips:
2
Odds:
2.95
Spelstopp:
15 October 01.00
Spela här!

Natten bjuder på ett derby när New York Islanders åker in till Manhattan för att möta New York Rangers. Expekt ger oss 2.95 på Islanders just nu och det är ett riktigt bra odds. Ta rygg på spelet och få ett riskfritt spel hos Expekt här.

New York Rangers kollapsade senast mot Toronto. Henke Lundqvist blev utbytt efter att ha släppt in 5 mål på mindre än tio minuter i andra perioden. Det var lagets andra raka förlust och det verkar onekligen som att det är något som inte stämmer hos Rangers. De har släppt in 11 mål på de två senaste matcherna och min känsla är att de vilar Henke Lundqvist i kväll.

De möter ett pånyttfött New York Islanders som har inlett säsongen med två raka vinster. Nu har de visserligen mött Carolina Hurricanes i sina två första matcher så vi ska kanske inte dra alltför stora växlar av deras säsongsinledning. Det ska dock sägas att Islanders ser bättre ut än på väldigt länge. Boychuk och Leddy är två riktigt bra förstärkningar och framåt har de väldigt mycket talang. Om vi bortser från målvakterna så tycker jag att Islanders ser lite hetare ut än vad Rangers gör och den här matchen bör passa Islanders offensiv. Renagers försvar är skakigt nu och de har själva medgett att kommunikationen har lämnat en hel del att önska. Det funkar inte riktigt när man ställs mot spelare som John Tavares, Kyle Okposo och Mikhail Grabovski.

Jag tror att Islanders drar nytta av oroligheterna i Rangers och snor åt sig båda poängen.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.