Dagens Speltips | New York Islanders mot Philadelphia Flyers | NHL
Speltips

New York Islanders mot Philadelphia Flyers

Hockey
Spelmarknad:
Islanders - Flyers
Tips:
Islanders -1.5
Odds:
2.45
Spelstopp:
19 January 19.00
Spela här!

Det är Martin Luther King Day borta i USA, vilket betyder att vi bjuds på en tidig NHL-match. Philadelphia Flyers ska ta sig an New York Islanders på bortaplan och med tanke på hur bra Islanders har varit hemma i Uniondale så kan jag inte tänka mig att Flyers har något att sätta emot.

Betsafe betalar 2.45 gånger pengarna på att Islanders vinner med åtminstone två måls marginal. Det här är klasskillnad och jag skulle inte bli det minsta förvånad om Islanders vinner med 3 eller 4 mål. Om du inte har något konto hos Betsafe så kan du ta del av deras öppningserbjudande där alla nya kunder kan få två fiskfria spel värda 500 kronor styck. Läs mer på betsafe.com.

New York Islanders ligger just nu en poäng bakom Tampa Bay Lightning i toppen av öst. Det ska dock sägas att de har spelat två matcher mindre än Tampa så om de vinner ikväll går de upp i topp av konferensen. Islanders har verkligen fått ihop det den här säsongen. De har lyckats utmärkt med sina nyförvärv och deras facit på hemmaplan (15 vinster 4 förluster) talar sitt tydliga språk. Det som verkligen talar för Islanders är att de spelar på en nivå som är fullt hållbar. Islanders är en legitim utmanare den här säsongen och om bara Tavares håller sig hel så har de allt som krävs för att få lyfta bucklan.

Flyers är en annan historia. Bakom Jakub Voracek och Claude Giroux så finns det inte speciellt mycket att hurra för. Jag gillar visserligen Wayne Simmonds men han tillför inte riktigt det som behövs i Flyers. Det stora problemet med Flyers är att de har alldeles för dåliga backar. Det här kommer Islanders att utnyttja och jag tror vi får se en bra match från Tavares och superheta Kyle Okposo.

Islanders vinner  med 5 – 1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.