Speltips | New Jersey Devils mot Minnesota Wild | NHL
Speltips

New Jersey Devils mot Minnesota Wild

Hockey
Spelmarknad:
Devils - Wild
Tips:
Wild ML
Odds:
1.90
Spelstopp:
12 November 01.00
Spela här!

Minnesota Wild drar till New Jesrey och jag tror de har en ganska bra chans mot ett Devils som verkar vara långt under isen just nu. Vi får 2.50 på raka tvåan men jag vill nog gardera mig lite här och spelar istället Minnesota ML till 1.90. Oddset kommer från expekt.com där alla nya kunder får ett riskfritt spel.

New Jersey Devils kommer till matchen direkt från en förlust mot Bostoin bruins igår. Förlusten mot Bruins var deras fjärde raka torsk och det är något som inte riktigt stämmer för Devils. De senaste fyra matcherna har de släppt in 13 mål och bara gjort sju. Men med tanke på att New Jersey Devils tycker sig ha råd att inte utnyttja Adam Larsson så är det kanske inte så konstigt att det inte går något vidare. Ett lag som inte ger Larsson förtroende har uppenbarligen tappat det helt.

Även Minnesota har tagit ett par steg bakåt sedan de inledde säsongen med att vinna sju av sina tio första matcher. De har tre raka förluster och laget har haft en hel del skadebekymmer den senaste tiden. Trots den svaga formen så är Wild ett bättre lag än vad Devils är. Med tanke på det och att Devils spelade igår så gillar jag verkligen Minnesotas chanser i den här matchen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.