NBA är tillbaka
Speltips

NBA är tillbaka

Sport
Spelmarknad:
Miami Heat vs Chicago Bulls
Tips:
2
Odds:
2.60
Spelstopp:
30 October 01.00
Spela här!

I natt smäller det. NBA-säsongen drar igång och säsongen drar igång med en rivstart. Säsongens första match går mellan de regerande mästarna Miami Heat och deras på förhand största rivaler den här säsongen, Chicago Bulls. Chicago Bulls har fått tillbaka Derrick Rose som missade hela förra säsongen. Det här ger Bulls en helt ny dimension i sitt spel och många räknar med att de kommer kunna utmana Heat om den östra konferensens finalplats. Basketoraklet Bill Simmons gick till och med så långt som att ranka dem före Miami i hans säsongsguide.

Heat satsar på att vinna sin tredje titel på lika många år.  En bedrift som väldigt få lag har lyckats med. Spelbolagen tror stenhårt på att Heat lyckas plocka hem titeln och det skulle inte vara speciellt förvånande, men att de kommer göra en lika bra grundsäsong som förra året ser jag som högst otroligt.

Miami kommer antagligen försöka vila sina tre stjärnor en hel del under säsongen i hopp om att de ska vara fräscha lagom till slutspelet. Det här kommer öppna för framförallt Indiana och Chicago under grundserien och jag tror nog att något av de lagen har flest vinster i öst när 82 matcher har spelats. Det här gör att jag gillar Chicago idag. Betsafe ger 2.60 på bortavinst vilket känns väldigt bra. Det var ganska stökigt när lagen möttes förra säsongen och Bulls kommer vara tokladdade till nattens match.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.