Speltips | Napoli mot Wolfsburg | 23/4 Europa League
Speltips

Napoli mot Wolfsburg

Fotboll
Spelmarknad:
Napoli - Wolfsburg
Tips:
1
Odds:
2.25
Spelstopp:
23 April 21.05
Spela här!

Spela på hemmavinst i matchen mellan Napoli och Wolfsburg i kvällens Europa League-retur. Du får 2.25 på att Napoli vinner hos William Hill.

Det här är egentligen en tråkig match och inte värd att glo på om man inte är Napoli- eller Wolfsburg-supporter. Napoli är ju i praktiken mer eller mindre klara efter att ha lyckats med bedriften att vinna med 4-1 i första mötet i Tyskland. Så Wolfsburg behöver alltså göra minst fyra mål för avancemang.

Napoli har inte världens bästa defensiv och det är klart att Wolfsburg kan hitta målet. Men man står utan Kevin de Bruyne och André Shürrle. Det är ett jätteavbräck för offensiven och ger tyskarna väldigt lite att hoppas på.

Napoli behöver inte vinna och det är väl därför man ser ganska stora odds på hemmavinst. Det spelar ju ingen roll om man förlorar med 1-2. Men jag tror att Napoli vinner av bara farten här. Man är i form och spelar hemma med en nästan hel trupp och kan säkert få några bjudningar av tyskarna som måste testa att köra allt framåt. En bjudning kan räcka för vinst och till 2.25 tycker jag hemmavinst låter intressant. Odds från William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.