Napoli mot Athletic Bilbao -
Speltips

Napoli mot Athletic Bilbao

Sport
Spelmarknad:
Napoli mot Athletic Bibao
Tips:
<2.5
Odds:
1.75
Spelstopp:
19 August 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Napoli tog som bekant tredjeplatsen i Serie A förra säsongen medan Bilbao knep fjärdeplatsen i La Liga bakom Atletico Madrid, Real Madrid och Barcelona. Extra kul för Bilbao som inte varit involverade i Champions League sedan säsongen 1998-99. Napoli har varit med i kval eller slutspel sex säsonger i rad. Nu står en slutspelsplats i Champions League 2014/15 på spel mellan de båda gängen.

Napoli är ganska kraftiga favoriter i första matchen hemma mot Bilbao i Champions League-kvalet. För någon dag sedan stod de i 1.72 vilket nu har sänkts till 1.66. Du får 3.25 på kryss och 4.33 på bortavinst. Oddsen speglar tviveln många har på Athletic Bilbaos form på senaste, och i synnerhet borta. Baskerna är vanligtvis starka som stål hemma och betydligt svagare borta. Och nu ska man åka ända till Italien mot ett Napoli som har fem vunna och en oavgjort på sina senaste sex matcher.

Benitez kan mycket väl ge Swansea-lånet Michu chansen att debutera i Champions League tillsammans med Gonzalo Higuain som har anslutit till truppen (han fick extra ledig på grund av VM).

Athletic Bilbao tappade Ander Herrera till Manchester United under sommaren. Jag förväntar mig att Oscar de Marcos och Borja Viguera står för det mesta framåt i Bilbao tillsammans med Aritz Aduriz som gjorde tre kassar mot Borussia Monchengladbach tidigare i augusti (pre season). Men det är i defensiven man måste prestera som bäst för att det här ska gå vägen. Benitez mannar spelar offensivt och Higuain där framme är ju ingen korplirare direkt. Napoli är favorit, men jag tänker spela på att Athletic Bilbao försöker lägga locket på och hoppas på 0-0, eller förlust med 1-0 som skulle ge dem ett bra slagläge i returen den 27 augusti på hemmaplan där man är så starka. Jag spelar alltså på under 2,5 mål till 1.75 hos Ladbrokes.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.