Speltips | Mora mot Leksand | Hockeyallsvenskan
Speltips

Mora mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
Mora - Leksand
Tips:
1
Odds:
2.00
Spelstopp:
7 October 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Det är dags för säsongens första daladerby mellan Mora och Leksand. Även om både Mora och Leksand och ytterst mediokra lag så är det alltid speciellt kring de här matcherna. Nordicbet betalar dubbla pengen på Mora IK och det måste vara spelärt med tanke på hur situation i Leksand ser ut.

Spela på Hockeyallsvenskan hos Nordicbet och få 1000 kronor i bonus här!

Screen Shot 2015-10-07 at 12.46.21

Mora inledde säsongen väldigt starkt men formkurvan har planat ut lite de senaste matcherna. De har plockat tolv poäng på nio matcher och kommer från två raka förluster. Det här är dock ett utmärkt tillfälle för att hitta tillbaka till en vinnande trend.

Leksand är fruktansvärt dåliga. De vann visserligen senast men de mötte Sundsvall som knappt håller division 1-klass. Leksand hade lite tur när Jonas Frögren gick sönder. Sjur Robert Nilsen envisades med att ge Frögren enormt med istid, vilket är sinnessjukt med tanke på att han är ligans sämsta back. När han gick sönder hade Leksand ett utmärkt tillfälle att plocka in en puckskicklig back som kan flytta pucken på ett bra sätt. Då väljer de att plocka in Alen Bibic från Rögle. Bibic är även han en ytterst begränsad spelare och det verakr nästan som att Tore Jobs tror att han styr över St Louis Blues årgång 2000.

Mora har ett bättre lag, bättre tränare och fördel av hemmaplan. Mora vinner med 5 – 1.

Leksandskaptenen Jonas Frögren är långtidsskadad och det är de bästa nyheterna Leksand fått på hela säsongen. Frögren är slut som artist.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.