Speltips | Montreal Canadiens mot Ottawa Senators | Stanley Cup
Speltips

Montreal Canadiens mot Ottawa Senators

Hockey
Spelmarknad:
Canadiens - Senators
Tips:
1
Odds:
2.00
Spelstopp:
25 April 01.05
Spela här!

Jag får väl börja med att lyfta på hatten för Växjö som tog sitt första SM-guld i går, även om det hade varit bättre för plånboken om de säkrat vinsten under ordinarie speltid…. De har gjort en bra säsong och de spelade en imponerande ishockey mot Skellefteå. Med det sagt kan vi flytta allt fokus till Nordamerika. I natt så är det dags för den femte matchen mellan Montreal Canadiens och Ottawa Senators. Senators tog en stark vinst sedan, men mer än så blir det nog inte.

Dubbla pengen på Montreal i natt känns bra. Deras vinstchans bör vara större än 50 % med tanke på det tryck som de kan sätta på Ottawa. Oddset kommer från Mobilbet och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för när du öppnar ditt konto via tippat.se.

Hämta din bonus här.

Ottawa vann en tuff match senast med 1 – 0 efter storspel av Craig Anderson, som har fått tillbaka förstaspaden av Andrew Hammond. Det ser onekligen ut som att Ottawa måste hålla nolla för att kunna vinna. Sju mål på fyra matcher är inte speciellt bra och Montreal är helt klart det lag som har drivit offensiven på bäst sätt. Montreals offensiv bör ge utdelningen ganska ofta i en match med de här förutsättningarna och jag tycker de har en väldigt god chans till att slå i den sista spiken i kistan.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.