Speltips | Canadiens mot Red Wings | NHL 2014/15
Speltips

Montreal Canadiens mot Detroit Red Wings

Hockey
Spelmarknad:
Canadiens - Red Wings
Tips:
2 ML
Odds:
2.10
Spelstopp:
10 April 01.35
Spela här!

Detroit Red Wings har chansen att säkra sin slutspelsplats ikväll. Allt som krävs är två poäng borta mot Montreal Canadiens i natt. Och även om det finns lättare uppgifter i National Hockey League så tror jag att de har en ganska bra chans.

Vi får 2.10 på att Detroit Red Wings vinner matchen (ÖT/straffar inkluderat) och det känns som ett ganska bra odds. Oddset kommer från mobilbet.com där nya kunder får hundra spänn gratis.

Som jag var inne på senast jag tipsade om Detroit Red Wings så tycker jag definitivt att de är ett lag som är tillräckligt bra för at ta sig till slutspel. Då vann de mot Carolina Hurricanes och även om Montreal Canadiens är ett mycket bättre lag så bör Detroit ha en bra chans. De vet precis vad som krävs för att ta sig till slutspel. De har en bra tränare i Mike Babcock och att Henrik Zetterberg och Pavel Datsyuk skulle vika ner sig en match av den här magnituden känns långsökt. Montreal har dessutom drabbats av ett par skador och det finns väl en stor chans att de vilar Carey Price i nattens match.

Detroit vinner med  3 – 2 och säkrar sin slutspelsplats.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.