Speltips | Monaco mot Arsenal 17/3 Champions League
Speltips

Monaco mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Monaco - Arsenal
Tips:
Arsenal >1.5
Odds:
2.23
Spelstopp:
17 March 20.45
Spela här!

Spela på att Arsenal gör över 1,5 mål i matchen mot Monaco i kvällens Champions League. Betsafe ger 2.23 på spelet.

Arsenal har inte många alternativ här. Det är framåt marsch som gäller efter att man blev utskåpade hemma med 1-3. Det är lättare att spela fotboll när man inte har något att förlora och det inte finns några frågetecken kring vad som behövs göras. Man får sätta hoppet till sin offensiva kvartett Özil-Sanchez-Cazorla-Giroud. Som backup har man Walcott och Welbeck. Jag vet inte om det räcker för avancemang, men jag tror man har chans på bättre utdelning framåt i kväll jämfört med förra mötet. Giroud var verkligen iskall framför mål och måste ha bättre skärpa nu. Giroud har ju också visat fin form på senaste.

På tal om förra mötet måste det ha varit ganska traumatiskt för Arsenals supporters. Monaco kommer skadedrabbat till London och vinner rättvist och skapar sig själv ett monsterläge för avancemang. Arsenal måste nu göra tre mål framåt. Ett insläppt mål förändrar inte matchbilden mycket. Arsenal måste fortfarande göra tre mål framåt för att avancera till kvarten.

Arsenal är ett bättre lag än Monaco och bör kunna få hål på Monaco tidigare den här gången. Arsenal över 1.5 mål till 2.23 tycker jag låter som ett bra spel. Om det räcker för avancemang vet jag inte. Man kommer få blotta sig bakåt och är Berbatov lika klinisk som i första mötet så är det kört. Betsafe ger just nu 2.23 i odds på att bortalaget gör över 1,5 mål i matchen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.