Dagens speltips | Modo mot Frölunda | SHL
Speltips

Modo mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Modo - Frölunda
Tips:
Ö 5.5
Odds:
1.88
Spelstopp:
27 October 19.00
Spela här!

Frölunda har dominerat SHL under inledningen av ligaspelet. Nu möter de Modo och jag ser inte att det skulle finnas någon anledning till oro för Göteborgarna. Frölunda ska vinna, men oddset är lite väl lågt för min smak. Jag testar istället över 5.5 mål till 1.88 hos Mobilbet.

Spela på SHL hos Mobilbet med 100 kr gratis här!

Frölunda har varit vansinnigt bra de tretton första matcherna. 34 poäng och lika många plusmål talar sitt tydliga språk och nu möter de ett Modo som är så långt under isen att inte ens Poseidon himself skulle kunna dra upp dom. Det är bara Karlskrona som har släppt in fler mål än Modo den här säsongen och om de inte är på tårna kan det här bli säsongens största överkörning. Modo väntar fortfarande på Noah Welch, som kommer att bli en viktig kugge i försvaret men tills han ansluter ser jag inte hur de ska kunna stå emot när de möter de riktigt bra lagen.

Frölunda kan åka sönder Modo och nöta ner dem med sina fina puckkontroll. Göteborgarna kontrollerar matchen och jag blir inte det minsta förvånad om vi får se närmare tio mål i matchen.

Joel Lundqvist har gjort nio mål på tretton matcher och den kan bli ett par till mot Modo ikväll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.